Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Syn herečky Veroniky Žilkové, herec Vincent Navrátil, ukázal svoji expřítelkyni a přiznal, jaké ženy se mu líbí. Vincent je momentálně nezadaný a prozradil, jaké dámy u něj mají šanci.

"Jsem na brunetky, možná je to zapříčiněné tím, že moje matka je blondýnka, tak se snažím hledat protějšek. Každý chce dokonalou holku, tak bych musel vyjmenovat tisíc pozitivních vlastností, které by měla mít. Musí to být ale i trošku mrcha, to mají chlapi rádi. Když trošku odmítá a dělá drahoty, tak je to hezký," přiznal Vincent, který zasedl v porotě Miss středních škol.

Z krásek byl nadšený a přiznal, že s jednou z finalistek už chodil. "Holky se mi hrozně líbily. Jsem nadšenej. Moje favoritka byla ta, co vyhrála. Žádná ještě telefonní číslo nedostala, to ještě musím stihnout," směje se hvězda seriálu Cesty domů.

"Teoreticky mám z třinácti finalistek dvanáct holek na výběr, přiznám se, že s jednou z nich jsem totiž už chodil, úplně náhodou jsme se tady potkali. Nebyla tam žádná protekce, naopak. Jsem naštvaný ex," dodal Vincent se smíchem. Nám se podařilo zjistit, že jeho bývalou láskou byla finalistka Dominika Rachůnková.

Reklama

Další články

Načítám