Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

V zimě se to na ulici jen hemží neforemnými zakuklenci, a pokud patříte mezi ně, čtete pozorně. Poradíme vám, jak zazářit i ve vrstvách oblečení! Inspirujte se u celebrit a vsaďte na jejich triky a oblíbené značky. Nemusíte ale utrácet horentní sumy. Stylové kousky Pepe Jeans z kolekce podzim-zima nyní pořídíte se slevou 30 %!

Nejdůležitější část zimní výbavy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

… je teplá bunda. Ale to ještě neznamená, že byste měla sáhnout po neforemné a nevzhledné bundě, ať je jakkoliv hřejivá. I v minusových teplotách můžete být stylová a v teple. Důkazem je Pepe Jeans kabát Derwent. Lichotivý střih dá vyniknout ženské siluetě a hřejivá výplň z peří a dutého vlákna vás udrží v teple. Vystupte z davu zakuklenců!

Základ zimního outfitu: Pořádný svetr

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Správný zimní svetr by měl být nejen teplý, ale také praktický a navíc stylový. Hřejivý propínací svetr Pepe Jeans Taunton je proto ten pravý! Díky neutrální krémové barvě a pohodlnému střihu se bezvadně hodí k jakémukoliv outfitu. Ať už ho obléknete k sukni nebo kalhotám, rozhodně sklidíte úspěch. Dopřejte si komfort i styl!

Univerzální kus oblečení? Džíny!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Padnoucí džíny nesmí chybět v žádném šatníku. Stačí vybrat ty správné doplňky a můžete je obléct k jakékoliv příležitosti. Stále ještě hledáte ty pravé? Zkuste střih, který si zamilovaly ženy po celém světě. Džíny Pepe Jeans Banji se přizpůsobí postavě a zdůrazní ženské křivky. S lodičkami a sakem v nich můžete směle vyrazit na jednání a v teniskách a mikině si můžete užít nedělní odpoledne. Vsaďte na celebritami prověřenou kvalitu!

Od hlavy až k patě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nezapomeňte na pohodlné a stylové botky! Čeká vás náročný den a navíc potřebujete vypadat skvěle? Zapomeňte na podpatky a dopřejte si trochu pohodlí. Stylové tenisky Pepe Jeans jsou tím pravým kouskem, který dodá vašemu outfitu šmrnc. Zvládnete v nich nákupy, pracovní pochůzky i taneční kreace na party. Pohodlné a trendy – takové jsou boty této sezóny.

Dolaďte svůj styl do posledního detailu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Doplňky dělají divy! Zvláště kabelka může váš outfit prozářit nebo zcela potopit. S jakým kouskem rozhodně nešlápnete vedle? Vsaďte na trendy pop art. Pepe Jeans kabelka Jill Bag z kolekce věnované Andy Warholovi podtrhne váš osobitý styl a navíc ukryje vše potřebné. Konečně kabelka, která je praktická i trendy!

Další články

Načítám