Hlavní obsah
Článek

V jeho rolích jsme Petra Kutheila ještě do půl těla neviděli, ale jak jsme se mohli přesvědčit, klidně by si mohl zahrát medvěda, aniž by si musel oblékat kožich. Tak chlupatého muže, jako je muzikálový zpěvák a finalista Hlasu Česko Slovenska, jsme v našem šoubyznysu už dlouho nespatřili.

"Co mi příroda nenadělila na výšce, to dohnala v porostu. Dřív mi to nevadilo, třeba hrudník nebo břicho mi přijdou i teď v pořádku, ale chlupatá záda odpuzují hlavně holky. Slyšel jsem i hlášku, že chlupy na zádech mají jen staří dědci,“ svěřil Super.cz Petr.

Ten byl několik měsíců po rozchodu s mladinkou tanečnicí sám, pořídil si jenom kočku. "Většinou jsem měl štěstí právě na holky, které byly o hodně mladší, a problém byl v tom, že jsme si neměli o čem povídat. Ale teď mám novou známost," pochlubil se opravdu čerstvým vztahem.

"S Pavlínkou jsme spolu tři dny. Je zrzka, je jí šestadvacet a není z branže. A je prostě skvělá," dodal s tím, že ho sice nová láska bere takového, jaký je, ale chce ji překvapit tím, že se zbaví právě porostu na zádech.

"Pokoušel jsem se záda sám holit, horní část jsem ještě nějak zvládal, ale dál už to vypadalo hrozně. Takové ostrůvky chlupů, jako bych línal. Tak jsem se radši obrátil na odborníky," upřesnil Petr, který se na epilaci dostal díky herečce Pavle Vitázkové (45), která je tváří salonu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám