Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rodina Štikova byla loni hvězdou bulváru, paní Monika se cítila jako královna večírků, mladší dcerka Charlotta ohromovala svými pětkami a pan Michal vše jen s bohorovným úsměvem pozoroval. V domě v Hostivici se střídal jeden televizní štáb za druhým. Teď se po nich ale slehla zem.

"Ze dne na den byli pryč," prozradil jejich nejbližší soused z Hostivice Marek Černoch. Deník Blesk zkoumal, co bylo důvodem, proč se rodina přestala hrnout do společnosti a tak nějak se ztratila i z domu, který každý znal.

"Dotyčný dlužník čelí podle veřejně přístupné Centrální evidence exekucí celkem 18 řízením. Celková suma, kterou má v rámci soudem zahájených exekucí uhradit, činí více než tři milióny korun," uvedla mluvčí Exekutorské komory ČR Petra Bašová na adresu Michala Štiky.

Úplně beze stopy ale Štikovi nezmizeli. Ještě před vánočními svátky byla paní Monika viděna v supermarketu u pražského Vítězného náměstí s pořádně plným vozíkem, takže strach o to, že by strádali hlady, mít nemusíme.

Ostatně dům v Hostivici měli Štikovi jen pronajatý a hovořili o větší nemovitosti právě na Praze 6, kterou naopak sami pronajímají. V míru s nimi prý komunikuje i jejich dcera Ornella Štiková (31), která se od rodiny se synem Quentinem odstěhovala k partnerovi Pepovi Koktovi. Ve společnosti jsme ji ale viděli během posledních měsíců pouze s její babičkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám