Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Internetová pěvecká hvězda Marie Pojkarová (68) se na podzim rázně pustila do diety. A i když při jejím prosincovém pobytu v Indii hrozilo, že zase nabere nějaká ta kila, naštěstí se na konci dovolené ukázalo, že i přes její apetit a baštění všeho možného tamní strava dělá zázraky. Podívejte se do fotogalerie!

„Předtím jsem hubla docela radikálně, ale na dovolené, když máte na každém kroku takové pochutiny, se to moc nedá. Stejně se mi ale nakonec podařilo taková tři kila shodit,“ prozradila Super.cz Pojkarová. Naštěstí pro všechny milovníky horních ženských partií se ale dieta nijak nedotkla jejího dekoltu. „Vypadá teď výraznější než kdy předtím,“ směje se zpěvačka.

Ta měla velký incident s tamním skotem. „Nějaká kráva mi lehla na lehátko a chtěla mi sníst ananas. Když jsem si drze dovolila jí ho nedat, tak mě honila okolo lehátka až do doby, než ji nějaký Ind poprosil, ať toho nechá. Jemně ji u toho plácl po zadku, jinak jsou pro ně krávy posvátné, takže jim nic nehrozí. Chovají se k nim uctivě, i když se nerušeně válejí na pláži mezi turisty,“ překvapilo zpěvačku.

Pojkarová na dovolené ale jen nezahálela. Natočila tu i videoklip k převzatému songu od Chladila a Simonové Děti z Pirea. „Hlavními hrdiny videoklipu jsou Indové a moje kamarádky krávy, pláže, moře, slunce a samozřejmě děti, kterým voda omývá nohy,“ prozrazuje Marie, kterou teď po návratu čeká natáčení dalšího cédéčka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám