Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je jí dvacet a už začíná mít slavnější půlky než Kim Kardashian s Coco Austin dohromady. Řeč je o newyorské fanatičce do cvičení a jógy Jen Selter, která na vlastní snímky z posilování a trénování často i na ulici nalákala na internetu už přes 1,7 miliónu obdivovatelů. Řadí se mezi ně například i Rihanna.

Poté, co se o Jen začalo psát jako o internetové senzaci, se rozhodly sledovat její příspěvky na Instagramu desetitisíce dalších lidí. Začátkem ledna o ní informoval New York Post i řada jiných médií a z původních 1,3 miliónu bylo v době psaní tohoto článku už 1 747 997 odběratelů.

„Poznávají mě, kdekoli se objevím. Už nechodím do veřejných posiloven, protože je to jedno velké představení, když tam jsem. Nemám ráda, když mě někdo sleduje,“ sžívá se s nově získanou popularitou pohledná brunetka, která se prý stala inspirací pro mnohé dívky toužící po oblém zadečku, který je stále víc v kurzu.

„Vlastně neposílám moc fotek svého obličeje. To není to, co chtějí lidé vidět,“ uvědomuje si Selter, která žije se svou matkou na Upper West Side a je momentálně single.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám