Hlavní obsah
Článek

Jsou dlouhé hodiny strávené v záři filmových reflektorů receptem na věčné mládí? Herečka Goldie Hawn (68) je žijícím důkazem toho, že žena může být atraktivní v každém věku.

Když se hollywoodská legenda objevila na charitativní akci organizované Seanem Pennem, málokdo by tipoval, že příští rok oslaví sedmdesátiny. Goldie Hawn si totiž už několik desetiletí uchovává atraktivní vzhled a ani jako dáma v letech nepřišla o štíhlou postavu a zářící úsměv.

Slavná herečka navíc nepatří k usedlým celebritám a společenské akce vždy ozdobí svými pestrými šaty. Tentokrát zvolila žlutý model odkazující na kulturu karibského státu, o němž byla ten večer řeč.

Nestárnoucí Goldie Hawn se nemusí obávat srovnání ani s o generaci mladšími herečkami, které se ve filmovém průmyslu prosadily až dlouho po ní. Po boku Julie Roberts (46) a Gwyneth Paltrow (41) rozhodně nebylo znát, že je od sebe dělí téměř tři desítky let.

Goldie Hawn přitom hereckou dráhu odstartovala už v době, kdy ještě Julia Roberts a Gwyneth Paltrow nebyly na světě. Přestože je stále ve formě, natáčení se už delší dobu nevěnuje. Naposledy se objevila před deseti lety ve filmu Rockerky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám