Hlavní obsah
Článek

Divíte se, že Gisele Bündchen (43) už před lety nesesadila z trůnu žádná mladší modelka? Podívejte se na její poslední plavkové focení a pochopíte. Slavná Brazilka se pyšní tělem, které je pro většinu žen z říše snů. Například i takový americký modelingový super objev, jako je Kate Upton, jež se už třikrát usídlil na obálce magazínu Sports Illustrated, by si ve svých jednadvaceti mohl nechat zdát o Giselině vypracovaném bříšku.

Nejlépe placená topmodelka světa, ale i ambasadorka dobré vůle OSN pro životní prostředí, občasná herečka a producentka v neděli fotila u břehů Malibu kolekci bikin pro příští rok. Kromě osvětlovače a fotografa se kolem ní motala spousta dalších lidí z týmu, a tak se můžete podívat, jak se uměle vytváří například šplouchnutí vlny. Nečekejte žádné složité techniky, na útesy za modelkou se jednoduše vylije kýbl vody...

Kráska, která koncem 90. let utnula éru takzvaných ‚heroin chic‘, bledých modelek s trčícími kostmi a kruhy pod očima, kterým dominovala Kate Moss, je dokonalá i bez jakéhokoli zásahu ve Photoshopu, a to i jako maminka dvou dětí!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám