Hlavní obsah
Článek

Naposledy se před kamerou potkali v roce 1982. Tehdy si spolu zahráli v pohádce Třetí princ. Nyní se Libuše Šafránková (†68) a Pavel Trávníček (73) znovu objeví v jednom filmu!

"Je to tak. Libuška přijala roli ve filmu Penzion století, který by se měl ještě letos natáčet. Měli bychom v něm spolu ztvárnit hlavní role," potvrdil Super.cz Trávníček. Šafránková ve snímku bude hrát bývalou krasobruslařku, která se na stará kolena vrací do republiky coby zámožná dáma ze Spojených států. V penzionu, ve kterém před lety zažila okamžiky největšího štěstí, potká svého dávného kolegu a bývalou lásku. Právě tuto roli ztvární Trávníček.

"Scénář je úžasně napsaný. Půjde o sladkobolnou komedii," upřesnil herec, jemuž nyní před startem natáčení chybí ještě sehnat zbytek financí. "Zájemci se klidně mohou hlásit," směje se. Pak ale dodává, že s penězi by neměl být takový problém. "I němečtí filmaři žasli, že s námi po tom fenomenálním úspěchu obou pohádek nikdo víc nic nenatočil," tvrdí bývalý idol ženských srdcí, který se kromě filmů dál věnuje divadlu.

Nyní dostal zakázku od Ústavu organické chemie a biochemie. "22. června a o týden později máme v divadle Broadway dvě premiéry hry Oxygen o objeviteli kyslíku. Do Prahy se na ni sjede mnoho významných nositelů Nobelových cen. Sám autor hry je taky vědec, vynalezl antikoncepční pilulku," dodal Trávníček závěrem.

Reklama

Další články

Načítám