Hlavní obsah
Článek

Řecko. To je místo, kam letos v létě zamíří nejvíce českých turistů. Lidé řecké ostrovy či pevninu volí díky unikátnímu propojení krásné přírody, historických památek a čistého moře. „Mezi leteckými zájezdy je Řecko už několik let nejoblíbenější," sdělil produktový manažer prodejního portálu Dovolena.cz Petr Pěcha. Odhalil tipy na místa, kam vyrazit.

REZERVUJ – Evita

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Velmi příjemný apartmánový komplex s jedinečnou polohou v odlehlé zátoce s křišťálově čistou vodou. Leží přímo u nádherné pláže a nachází se v klidnější okrajové části oblíbeného střediska Bali ostrova Kréta. Vřele doporučujeme pro ty, kteří upřednostní pohodovou dovolenou nevázanou na vyhrazené stravovací časy hotelových resortů a rádi zajdou do některé z místních taveren. Evita je ideálním místem pro strávení klidné dovolené a to za mimořádně výhodné ceny.

REZERVUJ - Maritimo

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hotelový komplex se nachází cca 1,3 km od centra letoviska Sissi na řeckém ostrově Kréta. Skládá se z několika budov postavených v nádherné zahradě. Nejbližší obchůdky, taverny a bary jsou vzdáleny asi půl kilometru od hotelu. Přístav a původní malá rybářská vesnička, které tvoří letovisko Sisi, nabízí spoustu nákupních možností, výborné rybí restaurace, taverny, bary a diskotéky.

REZERVUJ - Paul Marie Appartements

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Skvělé ubytování pro rodiny s dětmi. To je komplex nacházející se padesát metrů od centra letoviska Analipsis na Krétě. Jen pár metrů od krásné písečné pláže. Ubytování je ve velmi pěkném, architektonicky citlivě řešeném aparthotelu s nádhernou udržovanou zahradou. Najdete zde restauraci, kavárnu, bazén se sluneční terasou s lehátky a slunečníky zdarma.

REZERVUJ - Studia Meridien Beach

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Komplex v letovisku Argassi na ostrově Zakynthos si nemohl vybrat lepší polohu. Z jedné strany leží moře a ze strany druhé prostorný bazén se slunečníky a lehátky zdarma. Užší písečná pláž je vzdálená pouhých osmdesát metrů. Stačí pár kroků a už můžete nakupovat v nespočetném množství místních obchůdků nebo se zajít občerstvit do některé z taveren. Ubytování doporučujeme klientům, kteří nemají rádi hotelové komplexy, ale přesto vyžadují luxusní bydlení.

Další články

Načítám