Hlavní obsah
Článek

Herečka Martha Issová nikdy nebyla žádná sexbomba, která by prvoplánově uchvacovala svými vnadami. Po narození dcery Františky a kojení je ovšem ještě drobnější než dříve. A jsou role, kde jsou vnady potřeba.

Po dvouleté pauze, kterou si vyžádala její mateřská dovolená, se herečka konečně vrátila i na jeviště. Premiéru si odbyla na začátku ledna v Divadle Kalich v komedii Jana Krause (70) Nahniličko aneb Poněkud dojatý. A protože hraje svůdnou krásku, musela si trochu vypomoci.

Jak můžete vidět na snímcích z jejího prvního představení, kde hraje v obepnutém tílku, vyřešila to pořádně vycpanou podprsenkou. A i když jde o komedii, kde se jedná hlavně o verbální projev a vtipné dialogy, stejně trochu pocuchala mužskou fantazii.

Představení se hraje na různých scénách už jedenáctým rokem, v roli, kterou Martha hraje, se vystřídaly tři herečky. První byla Renata Beccerová, kterou si můžeme pamatovat z odvážných scén ve filmech Kopytem se, kopytem tam nebo Příběh 88. Následovala ji Eva Decastelo (45).

„V předlouhé historii této inscenace se tu a tam stane, že některá z jejích hereček otěhotní. Nám s Ivanou se narodil Jáchym, bylo tedy fér teď počkat na Marthu,“ ohlíží se autor hry Jan Kraus, proč tentokrát herečku nevyměnil.

„Svoje aktuální pocity ohledně Nahnilička bych popsala jako návrat mezi spolužáky po prázdninách. Nutno dodat, že jde o návrat mezi oblíbené spolužáky do školy, kam člověk hodně rád chodí, což se mi zatím v životě bohužel nepoštěstilo,“ prozrazuje Martha Issová.

Reklama

Další články

Načítám