Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jennifer Lopez (41) si ve svém věku může dovolit vzít na sebe pořádně odvážné modely. I po dvou dětech je její postava bezchybná. Jennifer to moc dobře ví. Na víkendové vystoupení v americké taneční soutěži zvolila kalhotový průhledný overal těsně obepínající její tělo. Během tance tak svůdně kroutila zadečkem, že se divákům tajil dech.

Lopez tak opět potvrdila, že je nejen dobrou herečkou a zpěvačkou, ale také výbornou tanečnicí. Na finále soutěže vybírající nejlepší tanečníky Spojených států si rozhodně ostudu neudělala.

Lopez se takto odvážně prezentovala v sobotu na finálovém večeru osmé řady oblíbeného pořadu s názvem So You Think You Can Dance vysílaném na stanici BBC1. Zpěvačka se na pódiu rozvlnila v doprovodu osmi tanečnic a tanečníků. Ve svých pohybech nezapřela divokou krev portorikánských rodičů. Jennifer také jako tanečnice začínala. V mládí totiž dělala „křoví“ například Janet Jackson.

Lopez má za sebou tři manželské svazky. Poprvé se vdala za číšníka Ojani Nou, podruhé za tanečníka Chrise Judda a potřetí za současného manžela Marca Anthonyho. S tím má dvojčata Maxe a Emmu. Jennifer si také prožila několikaletý vztah s hercem Benem Affleckem, se kterým byla i zasnoubená. Ke svatbě však nakonec nedošlo a pár se rozešel.

Reklama

Další články

Načítám