Hlavní obsah
Článek

Nad vztahem nedávno rozvedeného Davida Kollera (53) a slovenské moderátorky Lindy Wágnerové (27) se vznášel jeden velký otazník. To aspoň platilo do doby, než se pohledná plavovláska o vztahu se členem kapely Lucie upřímně rozpovídala.

Zdá se, že David a Linda jsou si souzeni. Měli se potkat už před devíti lety, když slovenská kráska točila s hudebníkovými kolegy z Wanastowek klip Otevřená zlomenina srdečního svalu. „Na základě toho jsem se seznámila s PBCH a Robertem Kodymem. Vtipná situace s tím spojená přišla, když mě David chtěl představit kapele a my jsme se už všichni znali," směje se.

Poté, co dvojici seznámil jejich společný kamarád na koncertu v Bratislavě, se mezi nimi projevilo magické souznění. „David mě vlastně ani nebalil, byla to nějaká zvláštní blízkost duší, když někoho potkáte a máte pocit, že jste ho znali celý život. Potom taky ten jeho smysl pro humor, má ho absolutně odlišný od ostatních," vzpomíná Wagnerová na osudové seznámení s Kollerem.

Letos v létě se zakládající člen kapely Lucie po devatenácti letech rozvedl se svou manželkou a matkou svých dětí Sylvou. Linda tedy opustila Bratislavu a vzdala se kvůli novému vztahu moderování v televizi a přestěhovala se kvůli nové lásce do Prahy. „David je hlavní důvod mého odchodu a hrozně se těším, že mě to nakoplo posunout se někam dál," říká Linda.

Wágnerová není pouhou ozdobou Kollera, ale vypomáhá mu i v pracovní rovině. Jelikož vystudovala filmovou produkci na vysoké škole v Bratislavě a pracovala v produkční firmě, tak je hudebníkovi nápomocná v jeho pracovních aktivitách. „Náš první společný projekt byl Nikagda Nězabuděm. David se rozhodl, že to chce dělat, a vymyslel koncept, já jsem pak dala dohromady projekt, který oslovil Karla Janečka a Libora Winklera, kteří se na tom finančně podíleli," přiznává Wángerová, která zároveň řešila nahrávání písničky, natáčení klipu a následný koncert.

„Pozitivní ohlasy, které jsme dostali, nás utvrdily jen v tom, že to má smysl. Proto bychom chtěli v této osvětě dále pokračovat, například změnou volebního systému. Někdo možná namítá, že umělci by se neměli vměšovat do politiky, ale podle mě by hlavně veřejně známé osoby měly jít příkladem, případně poukázat na chyby," říká.

Linda s Davidem spolupracuje velmi ráda a s nadšením, sama přiznává, že občas dojde ke kolizi. „Společné pracovní aktivity jsou pro nás až na druhém místě v naší pracovní činnosti, ale samozřejmě, že občas nějaké tahanice jsou. Přece jen každý člověk bere slova od svého partnera víc osobně než od svého zaměstnavatele," uzavírá Linda Wágnerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám