Hlavní obsah
Článek

Vánoce jsou již za námi, ale na otázku, jak svátky klidu strávila zpěvačka Kamila Nývltová, se do vánoční doby alespoň v myšlenkách můžeme vrátit. “Všichni jsme se přejídali, lenošili, a to opravdu hodně.“ Nepřeberné kupy cukroví, chlebíčků, masa a salátů Kamila završila doslova přežíračkou u své babičky a dědečka na vesnici v Markoušovicích.

„Mamka má hodně sourozenců, a tak abychom se všichni alespoň jednou za rok potkali, stalo se tradicí, že 27. prosince se všichni sjedeme právě na statek k dědovi. Je nás tam tak kolem 20 a je to vždy super. Babička uvaří několikachodové menu. Například knedlo vepřo zelo, svíčkovou. Letos překvapila, byl i divočák na šípkové omáčce, dále domácí pečený králík s bůčkem a krkonošské chlupáčky a další dobroty. Nevíte, do čeho se máte dříve pustit. Takže se sedí, nabírá, ochutnává a ochutnává, až si musíte povolit kalhoty. A musím se tedy přiznat, že jsem ochutnala úplně všechno, i když s obrovskými výčitkami svědomí, ale když ono bylo vše tak dobré,“ vzpomínala zpěvačka.

Takové přejídání by asi velmi neradi viděli lékaři, ale kdo z nás si na svátky nepovolí a nedopřeje nějakou tu dobrotu navíc? Přežila takové množství jídla Kamila ve zdraví? „No byla jsem ráda, že druhý den odjíždím opět do Prahy, abych si zase nasadila svůj obvyklý stravovací režim. Už mi z toho všeho jídla bylo opravdu na nic. Teď mi žádné přejídání minimálně půl roku nehrozí. Až zase na dovolené, tam si také vždy užívám, ochutnávám ráda jídla v jiných zemích a chci všechno vyzkoušet. Takže to jsou také gastronomické orgie, naštěstí jiné orgie neprovozuji,“ sdělila se smíchem Kamila.

V lednu Kamila neodpočívá, má za sebou již dva velké rozhovory, focení, natáčení pořadu Máme rádi Česko a k nové písni Je to hřích připravuje videoklip, který chce natočit sám autor hudby, zpěvák a skladatel Vašek Noid Bárta (43). Kamila dále pracuje na autorských písních, které chce vydat u příležitosti svých 25. narozenin.

Reklama

Další články

Načítám