Hlavní obsah
Článek

Nebylo to jen pohodové pózování v plavkách na pláži nebo ve vlnách Indického oceánu. Získali jsme další várku snímků, z nich vznikal kalendář, který sedm českých krásek nafotilo na ostrově Bali, a je jasné, že holky si chvílemi prožily peklo.

Skoro nám přišlo, jako by nefotily pro síť českých automyček, ale propagační kalendář pro místní zemědělské družstvo. Půvabná finalistka Miss Adéla Vartová nebo její kolegyně Gábina Kořínková se například musely brodit rýžovištěm, aby vypadaly jako místní ženy, která se starají, s typickým kloboukem na hlavě, o úrodu.

To ale možná nebylo to nejhorší. Zvláště dívky, které neprožily dětství na vesnici, musely velmi těžce snášet, když byla zapůjčena od domorodců místní drůbež. Vést kohouta na řemínku možná ještě tak hrozné nebylo, i když zoban měl pořádný, ale Petra Faltýnová (46) musela vzít kachnu, která jí byla přidělena, dokonce do náruče. Tereza Fajksová (34) pro změnu vyfasovala opičku. Výsledkem je snímek, který má připomínat zbohatlické paničky, které vyrážejí na procházku se svými mazlíčky.

Své si užila i i finalistka letošní České Miss Kristýna Svobodová. Ta se musela nechat nalíčit tak, aby to vypadalo, že má zkrvavenou tvář. Kvůli všudypřítomné vlhkosti jí pak barva tekla i do očí. A když už jsme u klimatu, zkuste si na zpocené nohy navléknout síťované punčocháče. Ovšem právě tyhle požadavky produkce byly nezbytné, aby snímky byly opravdu neobvyklé a sexy.

Reklama

Další články

Načítám