Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá Mistryně světa ve sportovním aerobiku Olga Šípková se už 17 let vrcholovému sportu nevěnuje, ale postavu má stále neuvěřitelnou. Při výšce 159 centimetrů váží 52 kilogramů a její tělo je samý sval.

"Pořád cvičím, je to moje zaměstnání a láska. Jsem 21 let v tomhle povolání a  hrozně mě to baví. A proto i ta postava se udržuje. Je to i o pozitivním myšlení. Cvičím a cvičím," řekla Super.cz Olga, která několikrát týdně předcvičuje aerobik ve fitness centrech nesoucí její jméno.

Přes Vánoce jako jedna z mála žen nepřibrala ani deko. Jak to udělala? "Pokud se člověk pořád hýbe, tak i když na chvíli vykolejíte, s tělem to nic neudělá. Navíc jsem člověk, který vydrží nic nedělat a jen přijímat potravu tak dva dny a pak už mi to je skoro odporný," vysvětluje.

A co by doporučila dámám, které s kily navíc bojují? "Hlavně nehubnout rychle. Je fajn vzít kamarádku, přítele, někoho s kým je vám dobře a začít cvičit. Člověk zjistí, jak je to dobré nejen pro tělo, ale i duši. Jakmile začnete rychle a zhurta, hned skončíte a budete negativní. Takže hlavně pomalu. Často jíst, vybírat si jídlo, nenechat to náhodě a nepít přeslazené nápoje, dodala Šípková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám