Hlavní obsah
Článek

Slovenská kráska Andrea Kerestešová (39) a populární Veronika Freimanová (68) se znovu sejdou společně před kamerou. Obě dvě si v České televizi zahrály v retro seriálu Vyprávěj. Od pondělka je společně uvidíme i v primáckých Cestách domů.

Veronika Freimanová ztvárňuje v seriálu soudkyni Simonu, hlavu velké rodiny. Pod jednou střechou její vily žije jak její partner, tak dospělé děti, což s sebou samozřejmě přináší občas nějaké mezigenerační spory. „V seriálu se sice občas dohadujeme, ale ve skutečnosti tu panuje skvělá atmosféra a já se pokaždé na své kolegy těším. Těšila jsem se i teď po vánoční pauze,“ řekla Veronika Freimanová.

Zbrusu novou postavou je herečka Andrea Kerestešová v roli problematické dívky Emy, osamělé matky, která nechá na určitý čas svou malou dcerku na opatrování Sváťovi (Filip Čapka) a odjede za prací do ciziny.

„S Filipem jsme si hned padli do noty, hraje se mi s ním skvěle, stejně jako s mou seriálovou dceruškou. I když natáčení s malými dětmi bývá někdy hodně náročné,“ uzavřela Andrea.

Reklama

Další články

Načítám