Hlavní obsah
Článek

O další ohlédnutí za minulostí se se všemi podělila Kim Kardashian (43). Na internet poslala fotografii z doby, kdy ještě nikdo neznal ji ani její kamarádku Nicole Richie (32). Dívenky se seznámily přes své slavné tatínky, proslulého právníka Roberta Kardashiana a zpěváka Lionela Richieho. Podle fotografie nemůže být pochyb, že obě vyrostly do krásy.

Do šoubyznysu sice Kim dostala jiná slavná kamarádka, ale potomci celebrit se nejspíš druží ve velkém. V době, kdy již Paris Hilton znal celý svět, si dědička hotelového řetězce začala brát na večírky půvabnou brunetku Kim. Ta se svou slabostí pro urostlé černochy podlehla rapperovi s přezdívkou Ray J, který po jejich rozchodu vypustil do světa společné domácí erotické video. Zpočátku otřesená Kardashian z toho nakonec dokázala vytěžit maximum, nechala se nafotit i do Playboye a druhý den měl svět novou celebritu.

Podobně netradičním způsobem ke slávě přišla i Nicole Richie. Jejími biologickými rodiči byli sekretářka a muzikant, který nějaký čas hrával s Lionelem Richiem. Jejich finanční situace však nebyla příliš dobrá, a tak usoudili, že udělají nejlépe, když dceru svěří do rodiny Lionela. Ten ji s manželkou Brendou oficiálně adoptoval v jejích devíti letech. Malá Nicole měla všechno, na co si vzpomněla. Však ve veleúspěšné reality show Simple Life působila ještě rozmazlenějším dojmem než její kamarádka Paris Hilton. Následně na sebe už upozorňovala hlavně vyzáblou postavou a problémy s přijímáním potravy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám