Hlavní obsah
Článek

Křehce působící modelka Zuzana Juračková, která se v posledním ročníku České Miss probojovala mezi deset nejkrásnějších, je ve skrytu duše taky pořádná divoška. Jak se do toho umí opřít, dokázala v hlavní roli krátkého filmu Slayer režiséra Dimitrije Kanjuky.

Natáčelo se v opuštěném domě, o kterém se mezi místními traduje, že v něm straší kvůli tragické události, jež se tam stala během války. Zuzana se však ukázala jako neohrožená žena činu a skvěle se zhostila role bojovnice, právem jí tedy v průběhu natáčení přezdívali „Lara“ dle známé komiksové hrdinky. V rámci natáčení vzala do ruky zbraň, za kterou by se nemusel stydět žádný voják, a bez jakýchkoli předchozích zkušeností ji uchopila jako správná bojovnice. Nezalekla se ani osobního kontaktu – veškeré bojové scény ve filmu jsou reálné.

„Herectví jsem se vždy chtěla věnovat, byl to můj sen již od dětství, jsem tedy šťastná za každou zajímavou příležitost. Navíc jsem musela zbít pár chlapů zombíků, což jsem si naplno užila," říká Zuzana.

Mladý režisér se pyšní dvěma nominacemi na cenu Zlatý disk a i s tímto filmem má velké ambice. Soutěžit bude na několika festivalech krátkých filmů ve Spojených státech.

Reklama

Další články

Načítám