Hlavní obsah
Článek

Celé království je dnes na nohou a pozornost britského lidu se soustřeďuje na jedinou osobu. Oslava 32. narozenin vévodkyně je ve Velké Británii stejně významnou událostí jako státní svátky.

Kate Middleton je dnes plnohodnotnou členkou královské rodiny a Britové pro ni mají slabost. Kdekoliv se krásná manželka prince Williama mihne, její nepředstíraný úsměv a přívětivá tvář způsobí poprask. Popularita vévodkyně Kate už překonala i obdiv k vládnoucí královně, ale Alžběta II. jí to rozhodně nemůže mít za zlé. Její vnuk si totiž lépe snad ani nemohl vybrat a Britové mají po princezně Dianě novou národní ikonu.

Atraktivní brunetka, jejíž životní cesty se s Williamem poprvé střetly už před třinácti lety, svou roli zvládá na jedničku. Ve svatebních šatech ji před třemi lety nadšeně sledoval celý svět a královský obřad ve Westminsterském opatství patřil jednoznačně k nejvýznamnějším událostem roku 2011 v celosvětovém měřítku.

Vévodkyně z Cambridge ovšem záhy ukázala přednosti, které nebyly ve svatebních šatech vidět. Její fotky z Ibizy v bílých bikinách obletěly celý svět a zrodila se tak hvězda, jíž je v médiích věnováno více prostoru než slavným celebritám.

Bezmeznou náklonnost Britů si ovšem Kate zajistila až poté, co potvrdila těhotenství, jemuž předcházely nekončící spekulace. Loni v červenci přivedla na svět následníka trůnu prince George a Velká Británie prožila jeden z nejšťastnějších okamžiků celé své historie. Nejkrásnější fotky národem milované vévodkyně Kate najdete v galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám