Hlavní obsah
Článek

Potíte se i v zimě? Objevují se vám propocené koláče v podpaží, i když se zrovna nenamáháte a v chladném prostředí? Jsou vaše ruce a nohy neustále promáčené, studené a neumožňují vám ani tak běžnou činnost jako je obyčejné podání ruky, aniž byste o tom museli neustále přemýšlet? A co vaše hlava? Potí se kdykoli na pocení jen pomyslíte? Pokud nyní souhlasně pokyvujete, rozhodně čtěte dále!

Pokud se potíte neustále a více než je zdrávo

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Běžné pocení je naprosto normální věc, která tělo zbavuje škodlivin a pomáhá ochlazovat tělo při zátěži. Co se s námi ale děje, pokud se potíme neustále a způsobem, za který by se nemuselo stydět ani prasklé vodovodní potrubí? Spouštěčem takového typu pocení pak bývá zejména nervozita způsobená sebemenší stresovou situací, v mnoha případech však stačí k vyvolání pocení i jen pouhá myšlenka na pocení. Oblasti výskytu tohoto typu pocení jsou vždy jasně dané: Hlava, podpaží, chodidla, dlaně, břicho, záda, hýždě a intimní partie.

Následky pro zdraví

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pocení samo o sobě je zdravé, avšak i v tomto případě platí, čeho je moc, toho je příliš. Pokud vaše tělo produkuje tolik potu, velmi snadno se dehydruje. Navíc, zpocená chodidla uzavřená do neprodyšných zimních bot, dokáží vykouzlit na obuvi bílé mapy téměř při každém použití, o pokožce podrážděné neustálým působením potu ani nemluvě. Jak ruce, tak chodidla jsou díky potu schopná vychladnout natolik, že člověk cítí chlad i v poměrně vytopené místnosti, natož pak venku, kde teploty klesají pod bod mrazu. To platí i o zpoceném obličeji, zádech a dalších částech těla. Krevní oběh potom nestačí tělo dostatečně rychle zahřívat a zvyšuje se tak riziko prochladnutí organismu.

Následky pro psychiku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Výše popsané zdravotní obtíže naštěstí nikoho přímo na životě neohrožují, i když se rozhodně nejedná o nic zanedbatelného. Co je mnohem horší jsou následky pro psychickou pohodu a kvalitu života takto postižených jedinců. Chodit po ulici s obličejem neustále pokrytým vrstvou potu nikomu na pohodě nepřidá. Stejně jako ruka nastavená na pozdrav nebo reakce okolí na zapáchající obuv, propocené mapy na oblečení a mnoho dalších věcí, které takovému člověku znemožňují normálně fungovat mezi lidmi. Jakýkoli pobyt ve společnosti se pak stává doslova peklem.

Začarovaný kruh

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jak již bylo řečeno spouštěčem pocení bývá nejčastěji nervozita způsobená stresovou situací nebo i pouhá myšlenka na pocení. Dostanete se do společnosti ostatních lidí (metro, tramvaj, zaměstnání, večeře, apod.) a pomyslíte si: „Doufám, že se nezačnu potit“. A je to, začali jste se potit a snažíte se to před okolím skrýt, z čehož jste nejen nervózní, ale stále na pocení myslíte, což celou situaci mnohonásobně zhoršuje. Utírání do kapesníku nepomáhá, stejně jako schovávání rukou do kapes, vše je během chvilky promáčené znovu. Jak z toho tedy ven?

Revoluční řešení, které používá celý svět

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Řešení této nezáviděníhodné diagnózy naštěstí existuje. A není to řešení ledajaké. Jeho vývojem se zabývali odborníci na problematiku kožních chorob, pod které tento typ nadměrného pocení spadá, s desítkami let zkušeností. Po několika letech usilovného vývoje vznikl přístroj, který jako celosvětově jediné řešení tohoto typu pocení pomohl během klinických zkoušek celým 100% pacientů. Je přitom jedno, co pocení způsobuje, stres, nervozita, cokoli. Není omezeno ani místem výskytu. Vaše hlava, podpaží, chodidla, ruce, záda i jiné části těla mohou být v suchu již za týden, a to na několik měsíců. Ptáte se, jak se toto řešení jmenuje? Je to Electro Antiperspirant a zaručeně pomůže i vám! To vše s dopravou až domů zdarma a zárukou vrácení peněz v případě nespokojenosti. Nenechte pocení, aby zničilo další rok vašeho života a objednejte si Electro Antiperspirant s novoroční slevou ještě dnes.

Další články

Načítám