Hlavní obsah
Článek

Hovoří paní Věra Šťastná z Ostravy: „V posledních letech jsme si zvykli jezdit s dětmi na prázdniny k moři. Všem se nám tam vždycky líbilo, ale náklady na takovou dovolenou byly rok od roku vyšší. Nakonec jsme si spočítali, že pokud se nechceme vyloženě uskrovňovat, je taková dovolená už za hranicí našich finančních možností. Proto jsme se s manželem rozhodli, že pro jednou zkusíme dovolenou doma v Česku. Užili jsme si to mnohem více a celé nás to stálo zhruba polovinu dovolené u moře.“

Koruna vůči euru oslabila

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Slova paní Šťastné potvrzují pokles popularity dovolené v zahraničí. Finanční situace mnoha rodin nesvědčí přílišnému rozhazování. Těžkou ránu pro rodinné rozpočty zasadilo oslabení koruny, kdy za jedno euro nyní oproti loňskému jaru zaplatíme až o 3 koruny více! Prázdniny v tuzemsku se proto mnoha rodinám jeví jako logická volba.

Česko nejsou jen hotely a kempy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ubytovat se v hotelu, rozhodnete-li se strávit dovolenou na českých horách či kdekoliv jinde, není právě výhodné. Kontakt s přírodou se ztrácí a cenově si taky příliš nepolepšíte. Naopak pobyt v kempu vyjde jistě na pakatel, ale budete si muset odepřít pohodlí a slevit z hygienických standardů. Optimálním řešením je zlatá střední cesta: ubytování na chatě, případně na chalupě – s možností vlastního vaření.

Báječné vyžití pro vás i vaše děti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Je třeba říci, že dětem prázdniny na chalupě maximálně vyhovují. Mohou se doslova „vyřádit“ v bazénech, které jsou v naprosté převaze součástí vybavení, na trampolínách, v hernách a při spoustě jiných aktivit, kterými rekreační objekty disponují. Obrovskou výhodou je přímý kontakt s přírodou, možnost být na čerstvém vzduchu. V takovém objektu i jeho bezprostředním okolí je záruka naprostého soukromí, což jistě ocení každý, nikoliv jen ti, kteří touží pouze po odpočinku.

Nabídka je velmi široká

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chaty a chalupy jsou unikátní objekty s širokým spektrem kvality a rozsahu vybavení. Proto jsme pro vás zrealizovali pohodlný webový rozcestník, kde je možné vybrat si dle vlastních priorit, popřípadě dle ročního období vaší dovolené. Snadno se tak dostanete například k luxusním objektům nebo naopak k těm cenově schůdnějším či slevám. Tištěný katalog zašleme každému zájemci na vyžádání zdarma.

Další články

Načítám