Hlavní obsah
Článek

Vzpomínáte na sarkastického mluvícího kocoura Salema, potrhlé tetičky Hildu a Zeldu a hlavně Sabrinu, která se před obyčejnými smrtelníky ze svého okolí snažila utajit své nadpřirozené schopnosti? Seriál Sabrina, mladá čarodějnice patřil mezi nejoblíbenější pořady pro děti a populární zůstává dodnes. Tehdy dvacetileté Melisse Joan Hart bylo v seriálu šestnáct a školačku jí každý uvěřil navzdory faktu, že se natáčelo po dobu sedmi let. Mladistvý vzhled si však drží dodnes, kdy je jí už neuvěřitelných sedmatřicet.

Mellisa herectví na hřebík nepověsila, i když natáčí zhruba pouze jeden film ročně, a to ještě snímky určené spíše pro televizi. Svůj čas věnuje i jiným aktivitám. Zpívá, píše, podniká a hlavně se věnuje rodině. S manželem Markem Wilkersonem, kytaristou a  zpěvákem rockové skupiny Course of Nature, má rovnou tři děti. Synům Masonovi, Bradymu a Tuckerovi je osm, šest a jeden rok.

Na večírky a společenské akce ji moc neužije, ale ve středu udělala výjimku a přijala pozvání na předávání People’s Choice Awards 2014 do losangeleského Nokia Theatre.

Reklama

Další články

Načítám