Hlavní obsah
Článek

Před osmi lety byla ve finále SuperStar, ale pak jsme o půvabné brunetce hodně dlouho neslyšeli. Potkali jsme ji, když zpívala na křtu nové televize. Skoro se nezměnila, a dokonce nevyměnila ani přítele, skladatele Káju Maříka, s nímž se poznala při soutěži, když finalistům skládal hromadnou píseň.

"Jsme spolu, ale nevzali jsme se, ani děti nemáme. Našimi dětmi jsou jen naše společné hudební projekty, jimž se věnujeme," řekla Super.cz Kristýna. A co se během těch let, kdy jsme ji neviděli, vůbec stalo a proč zmizela ze šoubyznysu?

"Dostudovala jsem policejní školu, sice se oboru nevěnuji, ale jsem ráda, že jsem zvládla magisterské studium. Věnovala jsem se spíš produkci a muzice z té druhé strany, ale teď, doufám, o mně uslyšíte víc," věří mladá zpěvačka.

"S přítelem máme projekt písniček pro děti, vydali jsme dokonce CD z Lucerny, kde jsme měli koncert pro tisíc dětí. A momentálně připravuje moje cédéčko se šansony, které pro mne napsal můj tatínek, takže vlastně rodinný podnik," smála se Kristýna.

Reklama

Další články

Načítám