Hlavní obsah
Článek

Monika Marešová (49) má na chlapy evidentně smůlu. Nový vztah s podnikatelem Tomášem Cikánkem jí vydržel jen pár měsíců. "Rozešli jsme se, ale nikoho jiného nemám," potvrdila Monika Super.cz, že je opět single, i když stále vdaná za Leoše Mareše (47).

V té souvislosti nás napadlo, zda by, když se Leoš rozešel s Petrou Faltýnovou (45), neměl opět šanci u své zákonné manželky? "Tak to určitě ne. V žádném případě se nedá navázat na místě, kde jsme před pět lety skončili," řekla naprosto rozhodně Monika a zavzpomínala, jak ji manžel opustil těsně po dovolené, kdy byla navíc těhotná. "Bylo to jako blesk z čistého nebe, myslela jsem si, že si dělá legraci," svěřila.

Zkusili jsme i zaspekulovat, jakou partnerku si nyní Leoš najde. "Jsem na to vždycky hrozně zvědavá. Myslím, že bude mladší, asi bruneta, protože on měl vlastně od našeho rozchodu samé tmavovlásky, a prodavačka ze supermarketu to určitě nebude," smála se.

Jinak má ale úplně jiné starosti. Začala totiž s novou prací a po několikaměsíční pauze, kdy dostala padáka z TV Barrandov, se vrací na obrazovku. "V TV Regina budu dělat pana Majera, číst dětem pohádky, jako to dělal pan Menšík v Arabele. A možná si s sebou budu taky brát jezevčíka, mám ho totiž doma. Už mám natočených dvanáct dílů," pochlubila se nám Monika.

Reklama

Další články

Načítám