Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Monika Absolonová (47) si v exotickém Thajsku plnými doušky užívala zaslouženou dovolenou. Své fanoušky pravidelně zásobovala momentkami z pláže, ale celou postavou v bikinách se pochlubila až poslední den.

Zatímco ještě před pár dny zpěvačka utužovala kondici fyzicky náročným běháním po pláži, poslední den se rozvalila na lehátko a hýčkala své sexy tělíčko pod hřejivými slunečními paprsky. A že se bylo na co dívat!

Absolonová se za své ladné křivky určitě nemusí stydět, ač se neopomněla zkritizovat. „Monička třikrát jinak, na jedné fotce se učím, na další jsem zase bez zpěvačky na ksichtu a na třetí zatahuju břicho,“ napsala pod snímky Absolonová, jež patří ke zpěvačkám, kterým to sluší i bez make-upu.

Exotická dovolená pracovně vytížené zpěvačce rozhodně prospěla. Uvidíme, zda se na jaře konečně dočká i velké lásky, kterou jí slíbila věštkyně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám