Hlavní obsah
Článek

Lednové výprodeje nelákají jen milovníky slev. V akci pořídíte za skvělé ceny cokoliv, na co si vzpomenete – třeba erotické prádlo, které správně okoření váš milostný život. Zjistili jsme, kde pořídíte erotické prádlo nejvýhodněji. Inspirujte se!

Užijte si dlouhé zimní večery ve dvou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dlouhé zimní večery přímo vybízejí k ložnicovým radovánkám. Zkuste sexy chvilky ve dvou okořenit a překvapte partnera sexy prádlem. Na Astratex.cz nyní pořídíte svůdné erotické prádlo s až 30% slevou! Na své si přijdou romantičky i vášnivé dračice. Podívejte se na nejlepší kousky!

Sexy pyžamo pro stydlivky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podvazky, latex a síťované punčochy nejsou zrovna vaším šálkem kávy? Zkuste vyměnit pyžamo za svůdnou noční košilku Coctail! Příjemný materiál se přizpůsobí vaší postavě a dá vyniknout sexy křivkám. Dráždivý rozparek na boku působí sexy a něžné květinové zdobení vám dodá šmrnc. Co říkáte?

Krajce a saténu nikdo neodolá

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete být zaručeně neodolatelná? Vsaďte na kombinaci krajky a saténu. Dvojdílný erotický komplet Splash je zárukou pořádné dávky sex-appealu. Nic není tak sexy jako kombinace prvotřídní krajky, saténu a síťoviny. Košilka je vybavena upínáním na podvazky a na zadní části má sexy zavazování. Společně s košilkou v balíčku obdržíte také kalhotky tanga a navíc si můžete vybrat hned ze tří barev!

Oblečená neoblečená

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete podráždit mužskou představivost? Vsaďte na rafinovaný komplet Hennesy. Jemná síťka odhalí kůži, ale ponechá dostatek prostoru pro fantazii. Košilka se perfektně přizpůsobí postavě a dá vyniknout ženským křivkám. Součástí kompletu jsou sexy kalhotky tanga a vše obdržíte v luxusním dárkovém balení.

Pro sexy dračice

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Milujete satén, krajku a pocit luxusu? Saténová košilka Luna je pro vás jako dělaná. Sexy košilku zdobí kromě krajky hravá stuha mezi ňadry, která celému kompletu dodává šmrnc. V kompletu na vás kromě luxusní košilky čekají také ladící kalhotky tanga. Můžete si vybrat ze dvou krásných barev – které dáte přednost?

Další články

Načítám