Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na mejdanu ve stylu 80. let, kde vystupovala ikona oné doby, zpěvačka Sandra, jsme potkali i modelku Terezu Zimovou, což nás trochu překvapilo, neboť v době, kdy bývala slavná, byla Tereza ještě na houbách. "No, jsem tady spíš kvůli mému příteli, který je o dekádu starší než já," vysvětlovala Tereza.

"Moje idoly vypadaly jinak. Jon Bon Jovi jím ještě pořád je, ale hrozně jsem milovala jednu chlapeckou kapelu, takových pět gay hošíků, což jsem si tenkrát neuvědomovala a mým nejúžasnějším dárkem za vysvědčení tehdy bylo, že jsem od tety za samé jedničky dostala lístek na jejich koncert v Německu. Dokonce jsem tam i spala, abych byla co nejdřív na místě a dostala se až k pódiu. Vyplatilo se to, Alex Baxter mi dal růži," vyprávěla Tereza.

Kluky si prý ale podle svých idolů nehledala, tedy spíš oni si nehledali ji. "Já v té době zrovna hezky nevypadala. Byla jsem vychrtlá, veliká a úplně plochá. Takové nehezké káčátko, takže neměli moc zájem," svěřila.

Takže nás napadlo, zda se o ni tedy kluci začali zajímat až poté, co si nechala poprsí zvětšit pomocí silikonových implantátů. "To bych neřekla, spíš se o mne vždycky zajímali zralejší muži. A jsem ráda, že jednoho takového doma mám," uzavřela Zimová, která je zasnoubená s restauratérem Jaroslavem Haštavou, který je o deset let starší než ona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám