Hlavní obsah
Článek

Herec s imagí drsňáka Hynek Čermák si zahrál poručíka Kuneše v seriálu Cirkus Bukowsky. Teď se diváci mohou těšit také na jeho zbrusu novou roli gangstera Káčka v připravovaném dvoudílném filmu Gangster KA, který podle předlohy Jaroslava Kmenty začne na podzim točit režisér Jan Pachl.

Film se bude snažit rozklíčovat mechanismy organizovaného zločinu v České republice a

podle režiséra je inspirován postavou Radovana Krejčíře. „Téma organizovaného zločinu a

korupce je jedním z nejzajímavějších, které v současnosti můžeme najít. Rozhodně to nebude biografický příběh, ale budeme se snažit ukázat zrod gangstera. Zhruba ze sedmdesáti procent půjde o fiktivní příběh, který se ovšem bude opírat o reálné děje,“ vysvětlil Jan Pachl.

A proč si vybral do hlavní role právě Hynka Čermáka? „Známe se už z natáčení Cirkusu Bukowsky a vím, že osudy svých hrdinů tak prožívá, až mu to komplikuje osobní život. Je svým herectvím podobný Robertu De Nirovi. Dokáže se do role pořádně zakousnout a nic neošidí, proto jsem rád, že budeme opět spolupracovat,“ dodal režisér.

Hynek Čermák se už na novou roli pečlivě připravuje. „Já jsem v minulosti kariéru Radovana Krejčíře nesledoval a vůbec se o ni nezajímal. Jakmile jsem roli gangstera Káčka přijal, samozřejmě jsem se s ním chtěl z dostupných pramenů lépe seznámit. Musel jsem si najít jeho klady i zápory. Jako Radovan Krejčíř, nebo vlastně gangster Káčko, se budu mít fajn, nic mi nebude chybět, prostě budu si žít a užívat, jako divák se určitě nebudu mít vůbec rád. A o tom to je. Vžít se a sžít se s postavou. To je to, o co se vždycky snažím,“ nechal se slyšet Hynek Čermák.

V současné době se dopisuje scénář filmu a točit se začne v září tohoto roku. Film bude mít dvě části, první se bude točit a odehrávat v České republice, druhá pravděpodobně na jihu Afriky.

Související témata:
Jan Pachl

Reklama

Další články

Načítám