Hlavní obsah
Článek

Dočká se vůbec někdy svatby? Krásná zpěvačka Victoria má už osm let jednoho partnera, před čtyřmi roky ji požádal o ruku a je zasnoubená, porodila mu už dvě děti, ale pořád nic. "To je pravda, už skoro nevěřím, že se to stane," přiznala Super.cz.

Jako nevěsta se zatím oblékla jen na akci ke svatebnímu veletrhu. "My už měli jednou svatbu naplánovanou, ale neuskutečnila se, protože přítel měl pracovní povinnosti. Dělá mimo republiku, na moři," vysvětlovala. "Byla jsem z toho hodně smutná a říkala si, že už nic plánovat nebudu, protože bych to třeba musela všechno zase rušit, když jsem to pracně zorganizovala," vysvětlila.

Dokonce už uvažovala i o tom, že by se mohli vzít na lodi, protože každý námořní kapitán má právo oddávat. "Pak jsem to ale zavrhla, protože chci mít krásnou romantickou svatbu, kde bude i moje a partnerova rodina, naši přátelé. Ale letos už to snad vyjde. Plán by tu byl, jen ještě nevím datum. Ale musím si z pověrčivosti zaklepat na zuby, aby do toho zase něco nevlezlo," uzavřela.

A mimochodem, čtyři měsíce po porodu dcerky Annabelle měla Victoria ve svatebkách úplně fantastickou figuru, takže nás zajímalo, jak to udělala. "To je jednoduché. Pomohly mi stahovací kalhotky, které jsem na sebe natahovala asi půl hodiny. Tímto bych chtěla poděkovat výrobcům," smála se zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám