Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Natupírované vlasy, na obličeji víc barviček než chodská truhla, taková spousta blyštivých cingrlátek, že kdyby nehrála hudba, při chůzi by cinkala. Tak se objevila na párty ve stylu 80. let modelka a bývalá Česká Miss Jitka Válková (32). Každý se po ní ohlížel, a my taky.

"Tenhle outfit jsme dávali dohromady s mojí stylistkou docela dlouho. Nastudovala jsem si fotky Madonny z té doby, takže by to mělo být v jejím stylu. Když jsem se pak podívala do zrcadla, říkala jsem si, jestli nevypadám trochu jako holka od kolotoče, ale pak jsem usoudila, že právě takhle to má být. Móda osmdesátek byla taková, že všechno k sobě úplně dokonale neladilo," řekla Super.cz.

Největší práci prý měla s úpravou účesu, aby vlasy vypadaly tak trochu jako z chemlonu. "Mám docela jemné vlasy, takže vytvořit objem byl problém. Zapletla jsem je mokré do spousty tenkých copánků a pak je ještě natupírovala," vysvětlila, jak docílila výsledného efektu.

Jitka se od modelingu posunuje ke kariéře rockové zpěvačky a její outfity na pódium jsou trnem v oku módní policie. Ona si z toho ale nic nedělá. "Já miluju převleky a kostýmy, daleko víc se tak uvolním," vysvětlila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám