Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec ze seriálu Gympl Miroslav Hrabě je na dně. Již 11 dnů nemá žádné zprávy o své přítelkyni, modelce Miriam Bittóvé. Miriam se dařilo v modelingu a chtěla prorazit také v Americe, kam v prosinci odletěla. Pak ale jako by se po ní zem slehla. Nikdo neví, kde je jí konec. Pohřešovná je od 30. prosince.

„Nemáme o ní žádné zprávy, bojím se. Mohlo se stát cokoliv. A obzvlášť teď, když jsou v Americe ty velké mrazy,“ řekl Blesku ustaraný Mirek Hrabě. Naprosto zoufalí jsou ale především rodiče exotické Miriam.

Ti se okamžitě obrátili na policii. Ta ale žádné informace o modelce nemá. „Pohřešování Miriam Bittóvé nám oznámili rodinní příslušníci 30. prosince 2013. Pátrání po mladé ženě od té doby stále probíhá, ale bohužel prozatím bezúspěšně. Poslední informace, které o pohřešované máme, jsou z doby, kdy se měla zdržovat v zahraničí,“ řekla Blesku mluvčí kroměřížské policie Simona Kyšnerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám