Hlavní obsah
Článek

Muzikantovi Václavu Noid Bártovi (43) nestačila jedna trpká zkušenost. Po manželství s Lucií Bílou, které skončilo rozvodem, se žene do dalšího svatebního maléru. Již brzy totiž chce požádat o ruku svou novou lásku Elišku Bučkovou (34). A Super.cz se to dozvěděl jako první. "Svatba je nyní dost citlivé téma," potvrdil nám své myšlenky na ženění Noid.

O tom, že se chce svalnatý rocker znovu hnát do chomoutu, jsme se dozvěděli od jeho nejbližších přátel. A Vašek to, byť nerad, prakticky potvrdil. "I kdyby to byla pravda, nemohu vám k tomu říci nic předtím, než to oznámím své partnerce. A ta na mě teď očima posílá blesky, takže o tom nebudeme radši mluvit vůbec," smál se do telefonu sympaťák Noid. Ten s krásnou Eliškou randí půl roku. Ještě předtím rok chodil se sestrou Petra Jákla Alenou. V roce 2008 se rozvedl po dva a půl roku trvajícím manželství s Bílou.

Bárta musel před žádostí o ruku překonat nevoli rodičů Bučkové. Ti jsou totiž silně věřící a potetovaný rozvedený rocker opravdu ze začátku nebyl jejich šálkem kávy. Proto ho rodina Bučkové přijala velmi chladně. "Zdaleka to již není pravda, naši si s Vaškem výborně rozumějí," tvrdí půvabná modelka Eliška, která ale nechtěla odpovědět na otázku, zda by si přítele vzala nebo by dostal košem. "Ještě mě o ruku nepožádal," usmívá se tajemně Bučková.

Reklama

Další články

Načítám