Hlavní obsah
Článek

Všechno je jinak. Slovenský rapper Rytmus ve skutečnosti nenapadl internetového vtipálka Kazmu, jak se psalo minulý týden. Ve skutečnosti šlo o pečlivě promýšlený vtip obou pánů. Ti teď spolu natočili další video, kde celou věc odhalili.

Někteří fanoušci ale promyšlenou kamufláž příliš nevzali. „Hele, Kazmi, řeknu ti jenom svůj názor. Donedávna jsem byl tvůj věrný fanoušek. Takže tímhle videem jsi u mě opravdu klesnul. Vždycky jsem měl rád tvoje videa a  humor. Přijde mi, že ti „sláva“ vlezla do hlavy,“ píše jeden z dnes již bývalých Kazmových fanoušků.

Jiní jsou rádi, že Rytmus ve skutečnosti není takový násilník, který nemá smysl pro humor. A oceňují promyšlenost jejich "boudy". "Jsem rád, že jste ve skutečnosti s Rytmusem přátelé a nikoliv nepřátelé, co se mezi sebou mlátí,"napsal jeden z jejich fanoušků.

Smyslem celé mystifikace prý bylo ukázat lidem, jak snadno se dají médii ovlivnit a jak snadno se zase dají ovlivnit média. Vedle toho si ale oba pánové udělali pořádnou reklamu, a o to jim šlo asi ještě více.

Reklama

Další články

Načítám