Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Tomáš Klus (37) si plnými doušky užívá exotickou dovolenou v Dominikánské republice. Společnost mu dělají manželka Tamara a také dcera Josefínka, kterou se zpěvák k radosti všech jeho fanoušků konečně pochlubil na sociální síti.

Na sluncem zalitém snímku v moři vypadá Klus s roztomilou dcerou jako v ráji. A nebyl by to Klus, kdyby svůj pobyt za oceánem neokořenil filozofickým sdělením pro své fanoušky.

„Sledoval jsem dnes Slunce na své pouti od Východu k Západu, ráno pár desítek metrů od pobřeží, kdy mě tu a tam jedna vlnka zhoupla, onde zase vyprala a dala vzpomenout, že nejsem ani ryba ani rak, mno a došlo mi, že je vlastně ouplně stejné jako to Doma! Inu a řekl jsem si, japato, že mě Tam nikdy nenapadlo věnovat mu těch pár minut denně?“ přemýšlel svým osobitým způsobem charizmatický zpěvák, který odletěl do Karibiku už o vánočních svátcích.

„Děláme si radost v průběhu roku, a tím pádem se vyhýbáme tomu stresu a shonu v nákupních centrech. Vánoce nejsou o kulisách, jsou o tom klidu, na který pro ty kulisy zapomínáme,“ vysvětlil ještě před odletem do teplých krajů sympatický písničkář.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám