Hlavní obsah
Článek

Poslední focení fitness trenérky a bývalé Miss Bikiny Jennifer Nicole Lee bohužel vyznívá trochu hloupě. Není sice nouze o dráždivé momenty, to je ostatně s jejím tělem téměř vyloučené, ale forma, jakým ho prezentuje, začíná být úsměvná. Nicole podobné snímky nafocené jakoby náhodou na pláži či u bazénu produkuje několikrát do roka, a tak není divu, že jí docházejí nápady.

Snímky tentokrát vznikaly na Miami Beach u nedalekého hotelového bazénu. Jennifer zvolila místo plavkové podprsenky červený top s puntíky v kombinaci s kalhotkami, které byly podle očekávání na šňůrky. A tak došlo i na její oblíbené odhalení bůčku a zavazování... Přitom tu samou ‚nehodu‘ předváděla před objektivy loni v září.

Publicity chtivé cvičitelce se však nedá upřít silná vůle a nezdolná píle. Jako osmatřicetiletá máma dvou dětí vypadá famózně. To se přitom nedalo říct během jejího mládí, kdy bývala dost při těle. Když se vdávala, vážila téměř 80 kilo. Po porodu druhého dítěte se dostala dokonce nad 90 kilo, ale hůl nad sebou nezlomila. Svou snahu dotáhla až ke korunovaci v soutěži Miss Bikiny 1996 a od té doby platí za fitness odbornici.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám