Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

České ženy bývají obdařeny plnými tvary. A plné tvary si žádají náležitou pozornost v podobě padnoucího a krásného spodního prádla. Kde takové prádlo pořídit? A jaké podprsenky pro velká prsa bodovaly v poslední sezóně? Které kousky si české ženy zamilovaly? Zjistěte to s námi!

Komfort, sex-appeal a okouzlující design

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podprsenka pro velká prsa by měla skvěle padnout, poskytnout oporu a pohodlí a v neposlední řadě by měla být také krásná. Kde takovou najdete? Přeci na Astratex.cz! Podívejte se na nejprodávanější kousky, nechte se inspirovat a udělejte si radost padnoucím a sexy prádlem!

Pro milovnice klasiky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dáváte přednost klasickým liniím a krajce? Podprsenku Delfina si zamilujete stejně jako mnoho žen před vámi. Tento luxusní kousek je speciálně navržen pro opravdu velká prsa. Zvládne tak i velkou zátěž, drží celý den na svém místě, a nabízí tak dokonalou oporu a pohodlí. Vybrat si můžete hned ze tří praktických barev!

Když chcete dokonale tvarovaný dekolt

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Potřebuje váš dekolt oživit? Milujete luxus? Sáhněte po vyztužené podprsence Caffe Latte! Podprsenka je vyztužená měkkou pěnovou hmotou a vmžiku vykouzlí dokonale tvarovaný dekolt. Na první pohled si vás získá precizním zpracováním a luxusním designem. Užijte si nepřekonatelné pohodlí a dopřejte si pořádnou dávku sex-appealu!

Buďte rafinovaná!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete vyzkoušet něco nového? Vsaďte na rafinovanou průhlednost! V podprsence Caltha se budete cítit pohodlně a především sexy. Košíčky se speciálním střihem do tvaru T vytvoří zakulacený tvar poprsí, boční kostice zajistí správné držení a sexy průsvitná část na košíčcích vám dodá šmrnc. Budete okouzlující, přesvědčte se!

Krajce nikdo neodolá

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Krajka je typicky ženskou zbraní, které žádný muž neodolá. Ukažte svou svůdnou stránku a oblečte podprsenku Silvija. V tomto sexy kousku se budete cítit jako v bavlnce a navíc své okolí okouzlíte perfektně tvarovaným dekoltem. Užijte si obdivné pohledy!

Další články

Načítám