Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mladá maminka patří ke generaci, která trávila příliš času sledováním seriálu Sex ve městě a začala se stylizovat do jeho hrdinek. Město, v němž Carrie a její tři kámošky prožívají milostná dobrodružství s partnery svých snů, je ovšem New York, nikoliv Praha. A tak je potřeba vrátit se na zem a přiznat si, že život českých žen se od seriálových hrdinek značně liší.

Dvacetiletá Ornella je ovšem stále ve věku, kdy před realitou uniká k iluzím. K těm největším patří její přesvědčení o tom, že exmanžel Gábiny Partyšové vykazuje veškeré mužské přednosti. „Koukáme s mým panem Božským na film Věk nevinnosti,“ pochlubila se Ornella na sociální síti radostnou chvilkou ze života ženy na mateřské dovolené.

Pepa Kokta má ovšem k seriálovému idolu dost daleko. S panem Božským jej nespojuje charisma, tučné konto ani stálost. Po světě běhají jeho potomci zplození čtyřmi různými ženami a spíše než na romantické večeři v luxusní restauraci jej najdeme v hospodě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám