Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pořádné kritice nejen ze strany médií musí aktuálně čelit zpěvačka Madonna (65). Do nepříjemné situace se dostala prostřednictvím syna Rocca, který oslavoval s kamarády a nechal se vyfotit s láhví tvrdého alkoholu v ruce. Zpěvačka přitom snímek poslala na Instagram mezi téměř milión fanoušků, kteří ji na síti sledují.

Snímek Madonna zaslala na internet v neděli a okomentovala jej: „Párty právě začala! Úspěšný začátek 2014!“ Pocházet přitom měla ze silvestrovské noci. Konec roku slavila se synem ve švýcarském horském středisku. Rocco je na fotografii obklopen dvěma kamarády a drží v ruce láhev ginu, zatímco jeho vrstevníci pózují s vodkami.

Obrázek pobouřil veřejnost převážně v USA, kde se může pít až od jednadvaceti. To Švýcarsko je o poznání benevolentnější, alkohol si zde může beztrestně dopřát již šestnáctiletá mládež. Zpěvačka se však dušuje, že chlapci žádný alkohol nepili, pouze jej ‚podrželi‘.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám