Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Troufnout si udělat z nenapravitelného sukničkáře Borise Beckera počestného manžílka, to chce notnou dávku kuráže. Našla ji v sobě modelka Sharlely Kerssenberg zvaná ‚Lilly‘, která je již čtvrtým rokem jeho ženou. Exoticky vyhlížející Holanďanka si přízeň bývalé tenisové jedničky udržuje nepochybně i postavou, která ani po porodu neztratila nic ze své atraktivity.

Možná i proto přišlo jednomu z historicky nejúspěšnějších tenistů světa škoda, aby se nepodělil o půvaby své manželky se svými fanoušky na sociální síti. Na sdílené fotografii Lilly, stojící v bikinách před mořskou hladinou zády k objektivu, je však nejsympatičtější Borisův popisek: „Jedinou věcí, která na mně vypadá dobře, jsi TY.“

Manželé spolu vychovávají téměř čtyřletého syna Amadea Benedicta. Z předešlých vztahů má šestinásobný grandslamový vítěz ještě syny Noaha Gabriela a Eliase Balthasara s exmanželkou Barbarou Feltus. Po pozitivním testu DNA se po čase přiznal i k otcovství dcery Anny, kterou počal v roce 2009 s ruskou modelkou Angelou Ermakovou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám