Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Romantická dovolená dokáže dokonale nakopnout skomírající vztah, ale jak se zdá, Johnny Galecki s přítelkyní Kelli Garner nic takového nepotřebují. Osmatřicetiletý americký herec proslulý jako intelektuál Leonard Hofstadler ze sitcomu Teorie velkého třesku se od své pohledné partnerky na pláži v mexickém Los Cabos nehnul na krok a vzájemné něžnosti nebraly konce.

Páreček spolu randí od března 2012, a tak není divu, že jsou si vzájemně stále vzácní. I přes na ni stále nalepeného herce si však nešlo nevšimnout, že Kelli na sobě nemá bikiny, nýbrž soupravu krajkového spodního prádla. Že by jí snad plavky odnesly vlny?

Před Garner Galecki randil dva roky se svou hereckou kolegyní ze zmiňovaného seriálu Kaley Cuoco, jež hrála jeho dívku i před kamerou. I když už to vypadalo na svatební zvony, herečka nakonec řekla ‚ano‘ loni v září tenistovi Ryanu Sweetingovi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám