Hlavní obsah
Článek

Zpěvačku a finalistku SuperStar Leonu Šenkovou za pár měsíců čeká zkouška dospělosti. Ve své staré písni se svěřila, že Věří andělům, a proto se svou sestrou Kristýnou nafotila nové fotky, na nichž pózují jako černý a bílý anděl. Na její kostým ovšem padlo mnohem větší množství látky.

"Věřím, že moje sestra jako ten bílý anděl bude stát při mně a já to zvládnu," doufá Leona. "Celkově se vzájemně podporujeme, vždy chtěla být modelkou a já její krásu chtěla zvýraznit na nových fotkách. V poslední době zažívala těžké období, takže máme své anděly strážné, kteří tu budou vždy s námi," míní zpěvačka.

S novým rokem si Leona dala úkol shodit pár kil, ale pokud nebude pod dohledem profesionálů, nevěří, že to zvládne. Tak jí nezbude nic jiného, než se tak moc učit na maturitu, aby prý ze stresu něco shodila.

S novým rokem vydala i singl Dívka s vůní anděla, bude natáčet singl a videoklip s pražskou kapelou Matahari a dostala nabídku na nový muzikál. Takže zase nekonečný boj - maturita, nebo muzika? Stejně jako ona věříme, že při Leoně budou stát všichni svatí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám