Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pořekadlo, že láska prochází žaludkem, zřejmě neplatí pro zpěvačku Ewu Farnou (30). Od té doby, co randí s kytaristou své kapely Martinem Chobotem, totiž celá kvete, a světe, div se, dokonce i hubne!

Po trapasu na Slavících, kde na pódiu šokovala svým mohutným a značně oplácaným pozadím, se na sociální síti pochlubila mnohem krásnějšími fotkami. Rekordmanka v počtu článků týkajících se objemnosti postavy změnila účes a styl líčení, což má za následek až neuvěřitelnou proměnu.

Dvojitá brada jí však samozřejmě nezmizela jako mávnutím kouzelného proutku jen díky jinému účesu. Zpěvačka evidentně shodila nějaké to kilo a na rozdíl od pár měsíců starých fotek vypadá skvěle. Láska tak zpěvačce evidentně značně prospívá.

Uvidíme, zda se nějaká ta deka dolů projeví i na zbytku její postavy. Záběry z profilu totiž pro úspěšnou zpěvačku dosud nevyznívaly příliš lichotivě a zvýrazňovaly její macatá stehýnka a objemné pozadí.

Jelikož byla Farna obsazena do poroty čtvrté řady polské verze soutěže X Factor, tak je jasné, že si na své celkové vizáži bude mnohem víc zakládat, protože se nevyhne dosahu všudypřítomných fotografů a nemilosrdných televizních záběrů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám