Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Tereza Kerndlová (37) nafotila s dalšími hvězdami snímky pro kalendář plastické chirurgie, ale z kalendáře pak záhadně zmizela. Nikdo nechce říct proč. Kerndlová mlčí a produkční kalendáře Jitka Novák nic nechce říct, protože by jí prý hrozila žaloba. Mluví se o tom, že Tereza měla přehnané finanční nároky.

Dlouho se hledalo, kdo by zpěvačku nahradil. Nakonec padla volba na světovou topmodelku Gretu Slezákovou. Greta patří v zahraničí mezi nejúspěšnější české modelky. Čtyři roky působila v New Yorku, nyní devátým rokem v Paříži. Nafotila titulní strany a editorialy zahraničních edicí Elle, Madame Figaro, Vogue, Harper's Bazaar, Marie Claire, Glamour, stala se tváří reklamních kampaní parfémů Christian Dior a Salvatore Ferragamo i dalších produktů světově proslulých značek.

V Čechách nyní ale již boduje také. Dvakrát po sobě fotila kampaň pro návrhářku Ivanu Mentlovou, poprvé sama, loni ve dvojici s Taťánou Kuchařovou, se kterou vypadaly jak jednovaječná dvojčata. Podívejte se, jak to Gretě sluší v novém kalendáři.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám