Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To se budou dít divy. Ewa Farna (30) hodlá znovu usednout do porotcovské lavice. Tentokrát nebude svými prostořekými hláškami a šokujícím projevem bavit fanoušky v Čechách, ale svou působnost přemístí do Polska.

Česko-polská zpěvačka byla obsazena do poroty čtvrté řady polské verze soutěže X Factor a není vůbec divu, neboť je u našich sousedů možná ještě populárnější než doma v Čechách. „Tuto informaci mohu potvrdit. Ewa se na účast v X-Factoru moc těší. V současné době je ale ještě brzy mluvit o podrobnostech,“ nechala se slyšet manažerka zpěvačky Michaela Kocourová.

Není to vůbec poprvé, co se Ewa objevuje v Polsku v podobné pozici. Před svým působením v Česko Slovenské SuperStar měla už za sebou účast v talentové soutěži v Polsku. Konkrétně ve druhé sezóně X Factoru fungovala jako host a v domě jednoho z porotců, konkrétně Czesława Mozila, se zhostila úlohy odborníka.

Poláci prý očekávají, že Ewa Farna přinese do pořadu novou energii, stejně jako účast Demi Lovato v X Factoru v USA. Zmíněná Disney hvězdička je, stejně jako Ewa, pověstná svými přirozenými a upřímnými reakcemi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám