Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Vánoce jsou pryč, ale kila, která jste nabrali ještě před nimi nebo v průběhu svátků, nezmizela? Co teď s tím? Všichni si dávají předsevzetí a dělají velká rozhodnutí, jak začnou hubnout. Je to ale opravdu dobrý nápad, nebo není šance na úspěch?

Rychle pryč s tuky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud jste se vážně rozhodli, že zhubnete, pusťte se do toho bez okolků a váhání. Čím déle budete čekat, tím menší odhodlání vám zůstane. Počítejte ovšem s tím, že bez úpravy jídelníčku a alespoň občasného pohybu to nepůjde. Výrazně vám ale může pomoci ketogenní proteinová dieta KetoDiet (jinak také keto dieta), díky které se vás nadbytečná kila pustí rychle, přirozeně a bez chemie.

Proč právě Ketodiet?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

KetoDiet je bezpečným a účinným řešením pro ženy i muže, kteří si svou nadváhou nedovedou sami poradit a u nichž i jiné diety naprosto selhaly. Obsahuje vysoce kvalitní bílkoviny, široké spektrum vitamínů a minerálů a navíc i tělu prospěšné omega 3, 6 mastné kyseliny. Přirozeně navodí změnu metabolismu snížením přísunu cukrů a tuků, a nastartuje tak tělo k rychlému spalování uložených tuků. Navíc vás naučí jíst pravidelně.

Sladké nebo slané?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

KetoDiet nabízí nejen výživné proteinové nápoje v nejrůznějších sladkých příchutích, ale také velmi chutné proteinové omelety, snídaňovou proteinovou jablečno-skořicovou kaši nebo proteinové tyčinky, které plně nahrazují běžná jídla. Naprostou NOVINKOU jsou KetoDiet proteinové polévky v příchutích chřestový krém a hovězí cibulová. Své dietní jídlo si tak můžete dopřát kdykoliv v průběhu dne i v situacích, kdy nemáte času nazbyt.

Další články

Načítám