Hlavní obsah
Článek

Většinou oslňuje svou přirozenou krásou. Tentokrát se vám ale při pohledu na Karolínu Krézlovou (36) zježí všechny vlasy i chlupy po těle.

Zpěvačka se svezla na aktuální módní upírské vlně a nafotila hrůzostrašnou fotku. „Jak je o mně známo, jsem velkým příznivcem mystických, pohádkových, hororových a podobných fotek. Nedalo moc práce vymyslet koncept Horror Fashion," nechal se slyšet autor fotky Filip Matušinský.

Filmoví vizážisté vytvořili Karolíně mezi ňadry iluzi roztrženého hrudníku, na který byla před focením nalita umělá krev. „Měla jsem za úkol onu umělou kůži držet otevřenou, aby mohl fotograf v postprodukci dotvořit srdce," naznačila nám průběh vzniku fotky Karolína.

Umělá rána působila natolik reálně, že pohled na ni děsil dokonce samotnou nositelku. „Když se Kája podívala na výslednou práci do zrcadla a viděla si v podstatě do vlastního hrudníku, měla z toho poměrně silné emoce," popsal situaci fotograf.

Krézlová jeho slova potvrdila. „Při focení se mi udělalo zle a museli jsme si udělat delší pauzu. Na nejrůznější proměny jsem zvyklá, ale tohle jsem musela vážně rozdýchat," nechala se slyšet Karolína.

Reklama

Další články

Načítám