Hlavní obsah
Článek

Josef Rychtář (65) letos zažil nejkrásnější Vánoce svého života. Nejenže ke štědrovečerní večeři poprvé zasedl s manželkou Ivetou Bartošovou (†48), ale Ježíšek mu nadělil opravdu výjimečný dáreček.

Finanční situace mistryně ve skoku ze dna není nejrůžovější, a tak letos o Vánocích došlo na lidovou tvorbu. Iveta ukázala, že je opravdu renesanční ženou, která vyniká hned v několika uměleckých disciplínách. Nejenže se profiluje jako zpěvačka, ale navíc se úspěšně realizuje i v oboru výtvarného umění.

Iveta si po vítězném boji s alkoholem našla nového koníčka, což je chvályhodné. V poslední době u ní ubylo podezřelých pádů a čucíky nahradilo malířské náčiní, skrze které Bartošová převádí na papír své emoce. A podle obrázku, který má čestné místo v uhříněveském hnízdečku lásky, je znát, že Iveta je plná lásky a optimismu.

Svůj výtvor Iveta navíc doplnila intimním sdělením, jímž manželovi prokazuje svou věrnost. „Z lásky Tvoje Džambulka“, napsala legenda české pop music pod své abstraktní dílko, na němž dominuje srdíčko a kruhy připomínající volant, což nejspíš odkazuje na její loňskou okružní jízdu po Itálii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám