Hlavní obsah
Článek

I když už ji dnes téměř nespatříme jinak než v honosné róbě, elegantním kostýmku sladěném s apartním kloboučkem či v kabátku sahajícím maximálně těsně nad kolena, vévodkyně z Cambridge vždy nemusela dodržovat striktní dress code, jelikož se do královských kruhů přivdala. Jako teenagerka odhalovala dokonale tvarované nožky celkem často, a to nemluvě o šatech, na které prý dostala prince Williama!

Psal se rok 2002 a na britské univerzitě St. Andrews se pořádala charitativní módní přehlídka, které se jako modelka účastnila i jedna ze studentek Kate Middleton. Další ze studentů, princ William, byl naopak jedním z přihlížejících. Ačkoli vysokou brunetku již znal od vidění, v momentu, kdy vešla na molo v modelu navrženém pro změnu studentkou University of the West of England Charlotte Todd, povšiml si i jiných kvalit, než jsou její upřímné oči a široký úsměv...

V době, kdy už Kate s Williamem několik let chodila, si občas dopřála noční párty. Do společnosti neváhala vyrazit v dost odvážných kouscích, někdy i v doprovodu mladší sestry Pippy. Například v létě 2007 odcházela z diskotéky Mahiki v černých flitrových minišatech s kozačkami, o rok později na charitativní Day-Glo Roller Disco zvolila ještě odhalenější a hlavně o dost barevnější outfit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám