Hlavní obsah
Článek

A je to tady. Krásná Renata Langmannová (37) se zasnoubila. Po více jak pětiletém vztahu požádal Českou Miss 2005 o ruku její přítel, podnikatel Ondřej Novotný. Před Renatou poklekl přímo na Štědrý den a nasadil jí nádherný prsten z bílého zlata s briliantem.

"Je to tak. Rozplakal mě přímo na Štědrý den," řekla Super.cz dojatá modelka. "Bylo to symbolické. Přímo na Štědrý den jsme se po měsících zařizování přestěhovali do nového bytu. A večer po předání dárků Ondra poklekl," řekla Super.cz Renata.

A jaké jsou představy jedné z našich nejúspěšnějších Miss, která sklízí úspěchy nejen u nás, ale hlavně v zahraničí? "Předběžně se bavíme o tom, že bude v létě příštího roku. Chceme, aby bylo teplo, a letos už to nezvládáme. Dřív jsme chtěli svatbu někde v exotice na pláži, ale teď si kvůli rodičům a prarodičům nejsme úplně jistí. <span><span class="null">Ondra má cestovku, která se specializuje na dovolené v Thajsku a tam dokáže svatbu zařídit výbornou</span></span>. Uvidíme, jak to nakonec dopadne," dodala Langmannová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám